Tilbudspris hentet Torpo nå kr 9.950.- inkl mva.

Trenger du fornyelse av pipa på hytta eller i huset, er Hallingdalspipa en rimelig og god løsning. Det er en moderne stålpipe i Ø150 sortlakkert og helisolert fra himling og opp av typen Tolmer Vision. Den er sammensatt i en pakke som inneholder de aktuelle pipedelene du vil trenge til en isolert stålpipe. Den passer til rom som vist på skisse. Den har uisolert rør fra ovnen til 30 cm under himling, deretter helisolert rør videre til toppen av pipa, der det avsluttes med pipehatt. Nødvendige beslag til takvinkel mellom 16 og 30 grader med taktekking papp eller shingel er inkludert i pakken.

Trenger du supplering med flere rør, beslag til andre takvinkler, eller andre modifikasjoner kan vi tilpasse pakken mot tillegg. Sender du oss de mål skissen ovenfor ber om, kan vi gi deg ett uforbindtlig tilbud.  Denne pipa lagerføres av oss på Torpo, så det er kort leveringstid.

Ebriola kan levere piper i mange andre dimensjoner, farger og tilpasninger. Vi trenger da en del mål og andre opplysninger for å kunne gi tilbud på dette. Kontakt oss, så lager vi et uforpliktende tilbud med beregning.

Kontakt oss her på mail

 

 

Main Menu

Denne websiden benytter cookies for å gi innhold et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan velge om du ønsker å vise nettstedet med eller uten cookies.