Brannmurplater SkamoEnclosure / Skamotec

Det unike produktet for den som vil bygge en økonomisk varmekilde rundt en moderne peisinnsats.

5 cm SkamoEnclosure har godkjennelse som brannnmur tilsvarende murstein eller 10 cm Leca.

Ebriola lagerfører slike plater i formatet 122 x 244 og 122 x 122 cm i 5 cm tykkelse. Du kan også få plate etter dine mål.

Platene er produsert av ikke brennbar calsiumcilikat. Ypperlig byggekloss for å lage peiser mm.. Lett å forme til og settes sammen med lim eller skruer. Platen må primes før maling.

Her foto fra en av våre mange totalleveranser med Dovre 2575 CBS-1 peisinnsats med sidevindu er bygd inn med SkamoEnclosure og helisolerte stålpipe

Den teknisk overlegne byggeplate for peis innbygning. SkamoEnclosure 50 mm inneholder effektive isolasjonsegenskaper kombinert med en utmerket høy styrke, samtidig som dekker behovene som både omgivende og bakveggskonstruksjon. Dette er brannmurplate har godkjennelse som brannmur på linje med 10 cm Leca eller teglstein.

Platene kan skrues og limes sammen, og primes før videre behandling. Sett gjerne peisinnsatsen på fundament av Leca blokker, og resten fikser du med SkamoEnclosure.

Ebriola har forruten Dovre 2575 CBS som er brukt her,  også et stort utvalg av andre moderne innsatser i alle prisklasser også ekslusive innsatser med hevedør, og innsatser med tunellinnsyn som romdeler. 

Ebriola på Torpo har alt det du trenger til slike peisprosjekt på lager.

Nytt nå: Ebriola kan levere brannmurplater etter dine mål, om du ønsker også ferdig pusset og malt! Ring 97187181

Ortner puss, murerens favoritt

En tysk spesialsparkel, også kalt modellpuss grunnet ekstrem kort herdetid og muligheter for å lage ulike strukturer i pusslaget.
Kan brukes på brannmurplater, og etterlater ønsket overflate alt fra glatt overflate til ulike strukturer.
Brunnmurplater primes først med primer og vann i forholdet 1 : 5, og dette må få tørke godt.
Ortner puss blandes i mindre porsjoner nok til en rekker å sparkle opp på ca 10 min. Da begynner herdeprosessen, og eventuell finish eller etter behandling må da tas. Etter 30 min begynner sparkelen å bli hard.

Ortner puss i 0 – 0,5 mm (Blå sekker a 20 kg)

Kontakt oss ved ditt neste peisprosjekt!

Handlevogn

No products in the cart.