Det unike produktet for de som vil bygge en moderne og økonomisk varmekilde rundt en peisinnsats.

Ebriola har forruten et stort utvalg av moderne innsatser også med hevdører og tunellinnsyn, også tilbehøret du trenger for å bygge denne på en branntyrgg måte. Kontakt oss for gode råd, og selve innkjøpet lønner det seg å  gjøre her.

Brannmurplate SkamoEnclosure / Skamotec

Ebriola lagerfører slike plaer i formatet 122 x 244 i 5 cm tykkelse, og selger disse både til private og håndverkere til en svære fordelaktig pris.

Platene er produsert i ikke brennbar calsiumcilikat. Ypperlig byggekloss for å lage peiser mm.. Lett å forme til og settes sammen med lim eller skruer. Platen må primes før maling.

SkamoEnclosure

Den ideelle plate for å bygge  peis eller sette opp brannmur av.
Den teknisk overlegne byggeplate for peis innbygning. SkamoEnclosure 50 mm inneholder effektive isolasjonsegenskaper kombinert med en utmerket høy styrke, samtidig som dekker behovene som både omgivende og bakveggskonstruksjon. Dette er brannmurplate har godkjennelse som brannmur på linje med 10 cm Leca eller teglstein.

Platene kan skrues og limes sammen, og hjørner kan forsterkes med fin vinkellist før maling, Sett gjerne peisinnsatsen på fundament av Leca blokker, og resten fikser du med SkamoEnclosure.

50 mm SkamoEnclosure brannmurplater lagerførers av Ebriola i format 1220 x 2440.

Spesialpriser til håndtverkere!

Du kan få kjøpt plater tilskåret etter mål mot pristillegg.

Ebriola har lim og skruer til sammenføyning, hjørnelister for å forsterke utv. hjørner, samt ventilrister i forskjellige størrelser for å få ut varm luft.

Se eksperter bygger peis her

Be om tilbud på brannmurplater og tilbehør til ditt prosjekt! 

Lagerføres av Ebriola på Torpo

 

 

Main Menu