Brannmurplate SkamoEnclosure / Skamotec

Ebriola lagerfører slike plater i formatet 122 x 244 og 122 x 122 cm i 5 cm tykkelse. Ebriola kan også lage plater etter mål.

Platene er produsert av ikke brennbar calsiumcilikat. Ypperlig byggekloss for å lage peiser mm.. Lett å forme til og settes sammen med lim eller skruer. Platen må primes før maling.

Den ideelle plate for å bygge  peis eller sette opp brannmur av.
Den teknisk overlegne byggeplate for peis innbygning. SkamoEnclosure 50 mm inneholder effektive isolasjonsegenskaper kombinert med en utmerket høy styrke, samtidig som dekker behovene som både omgivende og bakveggskonstruksjon. Dette er brannmurplate har godkjennelse som brannmur på linje med 10 cm Leca eller teglstein.

Platene kan skrues og limes sammen, og primes før videre behandling. Sett gjerne peisinnsatsen på fundament av Leca blokker, og resten fikser du med SkamoEnclosure.

Det unike produktet for de som vil bygge en økonomisk varmekilde rundt en moderne peisinnsats.

Ebriola har forruten et stort utvalg av moderne innsatser, også med hevedører og tunellinnsyn, også tilbehøret du trenger for å bygge peisen på en branntrygg måte. Kontakt oss for gode råd, og kjøp alt du trenger av Ebriola. SkamoEnclosure er også godkjent som brannmur og er likestilt med 10 cm Leca, eller halvsteins teglmur.

 

 

Du kan få kjøpt plater tilskåret etter mål mot pristillegg.

Ebriola har  skruer til sammenføyning, primer samt spesiell sparkel i lys grå farge som også kan males.

Be oss om  tilbud på brannmurplater og tilbehør til ditt prosjekt! 

Lagerføres av Ebriola på Torpo

 

 

Handlevogn

No products in the cart.