Ebriola sin utstilling

Om oss

Ebriola

Ebriola er et spesialfirma for ovner, peiser og piper som holder til i Torpo i Hallingdal . I tillegg kompetanse på rehabilitering av gamle gruepeiser som tidligere sto ubrukt, men som nå er blitt hovedkilden til oppvarming. Ebriola leverer også isolerte stålpiper tilkoblet og tilpasset ditt ildsted.
På Torpo i Hallingdal har vi lager med rør og tilbehør, samt showroom av ovner og peiser.

Vil du ha mer informasjon?

Vi er tilgjengelige på både e-post og telefon, og tar imot alle spørsmål du måtte ha.
For råd og tips for valg av ildsteder, send gjerne bildet av plassen der det skal monteres!

«Vår policy er å følge kunden fra valg av ildsted, til alt er i drift og det er fyr i peisen/ovnen»

Hvem er vi?

Ebriola er startet opp av ekteparet Else-Brith og Ola Espegard i 2009. Showroomet og lageret til bedriften ligger i underetasjen av lokalbutikken Joker Torpo. Herfra har vi reist rundt til både bolighus og hytter i hele Hallingdal for å bytte ut gamle ovner eller montere nye. I tillegg er firmaet godkjent for rehabilitering av piper med rustfrie stålrør eller keramiske rør.

Kundesitat – «La meg først ile til og si at jeg er mektig imponert, dere har virkelig levert et bra håndverk (..) Blikkfanget i gamlestua beholdt sitt alderspreg, men nå er peisen funksjonell og pen, flott og takk.»

Våre produkter

Denne websiden benytter cookies for å gi innhold et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan velge om du ønsker å vise nettstedet med eller uten cookies.