VELKOMMEN TIL EBRIOLA AS

 

Ebriola_Utstilling050220 (9 of 19) 25 prosent

Fra showroomet til Ebriola på Torpo

Ebriola er dalens faghandel for ovner, peiser og piper, og holder til i Torpo i Hallingdal. Der finner du  distriktets største utvalg innen fagområdet. Ebriola kan også montere hjemme hos kundene, og hjelper deg som kunde med alt fra valg av ovn og søknader, til praktisk forhold under fyringen.

De produktene som vises her, er et lite utvalg av det Ebriola kan tilby.

Det tas forbehold om utsolgte varer, og om trykkfeil på infosider.

GRUNNET UROEN I NORSK VALUTA, KAN PRISENE FRA VÅRE LEVERANDØRER ENDRES PÅ KORT VARSEL.
VI MÅ AV SAMME GRUNN REGNE MED PRISØKNING PÅ DET MESTE AV OVNER, PEISER, PIPER OG TILBEHØR  I TIDEN SOM KOMMER.

I tillegg til ovner og peiser, har firmaet kompetanse på rehabilitering av gamle piper med nye innerrør av forskjellige typer, samt rehabilitering av gruepeiser.

Ebriola leverer også isolerte stålpiper tilkoblet og tilpasset ditt ildsted. Be om tilbud!

UTFASING AV PARAFIN

Skal du bygge om parafinovnen til bioolje, må tanker rengjøres og sjekkes, og visse ting endres. Kontakt Ebriola for tilbud på slikt. Også for å bytte ut parafinovnen til vedovn, spør Ebriola som driver med slikt om hjelp til dette. Vi fjerner alt, og monterer ny ovn etter ønske.

Utleie av utstyr

Ebriola har utleieavdeling for byggmaskiner utover det som du trenger til ovnsmonteringen. Be om leietilbud på alt fra skjøteledninger og el-anlegg, til det meste av maskiner innen bygg. Vi skreddersyr pakker til det du måtte trenge til rimelige priser. Be om tilbud!

Skyvedørsgarderober

Vi har lang erfaring med skyvedørs-garderober med og uten innredning. Avtal til med Else Brith, og vi lager et tilbud tilpasset dine ønsker og behov. Stort utvalg i måltilpassede skyvedørs-garderobefronter fra Bo-Mann.
Kontaktperson Else Brith 90509726

 

I DISSE KORONNA TIDER, VENNLIGST RING OG AVTAL TID FOR Å BESØKE OSS å SE PRODUKTENE!! 971 87 181

Vil du ha mer informasjon?

Vi er tilgjengelige på både e-post og telefon, og prøver å svare på alle spørsmål du måtte ha.
For råd og tips for valg av produkter, send gjerne bildet av plassen der det skal monteres!

«Vår policy er å følge kunden fra valg av ildsted, til alt er i drift og det er fyr i peisen/ovnen»

Hvem er vi?

Ebriola AS er startet opp av ekteparet Else-Brith og Ola Espegard i februar 2012 som AS. Før dette har Ola som byggmester mange års erfaring med piper og ildsteder, og Else Brith med prosjektering av kjøkken og garderober.

Showroomet og lageret til bedriften ligger i underetasjen av lokalbutikken Joker Torpo. Herfra reiser montørene rundt til både bolighus og hytter i hele Hallingdal på små og større  prosjekter

Aktuelle spørsmål om ovner og regler finner du HER

Gå tilbake til hovedsiden HER

Kundesitat – «La meg først ile til og si at jeg er mektig imponert, dere har virkelig levert et bra håndverk (..) Blikkfanget i gamlestua beholdt sitt alderspreg, men nå er peisen funksjonell og pen, flott og takk.»

Våre produkter

Denne websiden benytter cookies for å gi innhold et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan velge om du ønsker å vise nettstedet med eller uten cookies.