Isolerte stålpiper med kort leveringstid og til konkurransedyktige priser fra ledende leverandører, så som Nordpeis, Tolmer og andre.

Ebriola lagerfører følgende innen piper, rør og brannmurplater:

 • Helisolert stålpipe Ø 150 sort
 • Rehabiliteringsrør Ø 160 rustfritt stive rør
 • Rehabiliteringsrør Ø 160 rustfritt fleks rør
 • Rehabiliteringsrør Ø 180 rustfritt stive rør
 • Rehabiliteringsrør Ø 180 rustfritt fleks rør
 • Rehabiliteringsrør keramiske 160×160
 • Tilbehør til ovenfor nevnte klasser
 • Uisolerte rør med bend og deler rør Ø125 sort
 • Uisolerte rør med bend og deler rør Ø150sort
 • Underlagsplater til ovner i stål og glass
 • Brannmurplater. Ebriola lagerfører 5 cm brannmurplater i størrelse 1220 x 1220 og 1220 x 2440.

Vår målsetning er å ha god service, konkurransedyktige priser, og godt utvalg.

Tolmer Vision stålskorstein

Dette er en stålpipe som holder høy kvalitet og vi gir deg 25 års materialgaranti. Den er konstruert for å tåle tøffe påvirkninger fra røkgasser, vær og vind. Derfor er det valgt syrefast rustfritt stål 0,6 mm i røkgassrøret og skorsteinen er godkjent opp til T600. Med Tolmer Vision Stålskorstein kan du installere ildstedet nærmest hvor som helst i huset. Den er en plassbesparende og prisgunstig løsning som vil kunne gi glede i mange år fremover. Se vårt stålpipe sortiment her!

Yttermantelen er lakkert i farger tilpasset dagens ildsteder. Sort er standard farge. Andre RAL-koder kan bestilles, i tillegg til blank polert eller børstet stål. Dimensjoner/farger: Kort leveringstid på Ø150 mm og Ø200 mm sort lakk.

Skorsteinselementene er med sin lave vekt enkle å montere. Elementene leveres som halvisolert og helisolert, med henholdsvis 32,5 og 50 mm isolasjon og kan monteres inntil 5 cm fra brennbart materiale. Ønsker du å få så mye varme som mulig tilbake fra din skorstein, kan uisolerte rør velges i rommet hvor ildstedet er plassert.

Skorsteinen har gode driftsegenskaper som sikrer hurtig oppvarming, og det resulterer i at man raskt oppnår god trekk som igjen bidrar til et godt miljø og ikke minst god fyringsøkonomi.

Skorsteinen er CE-merket og tilfredsstiller alle relevante standarder.
RASK LEVERING – Ta kontakt for kyndig veiledning.

Ønsker du tilbud på pipe, så send forespørsel til oss og legg gjerne ved bilder av hus eller hytte. Vi kontakter deg for å få flere mål, eller vi kan kan komme på befaring.  For å sende mail, trykk her 

“Hallingdalspipa” er satt sammen av dette systemet i en pakke, og tilpasset mindre hus og hytter som trenger fornyelse av skorsteinen tilpasset dagens krav. Den er meget prisgunstig der den passer.

Ebriola kan levere alle dimensjoner isolerte stålpiper,  også fra andre leverandører av stålskorsteiner. Ta kontakt for en prat. 97187181

Se også piper fra Nordpeis her

Generelt om trekkforhold og bygningsfysikk, les her

Handlevogn

Ingen produkter i handlevognen.