Har du også en åpen peis som fungerer dårlig, ryker inn, og som du får liten varme fra.

 

Godt råd fra Ebriola.

i mange tilfeller kan det som alternativ til å rive peisen, være klokt å tilpasse en rentbrennende innsats. Ebriola har lang erfaring fra slike ombygninger, og stort utvalg i peisinnsatser som tilpasses den enkelte peis. Noen peiser er ett klenodie av ett kunstverk, andre er møysommelig murt opp av mosegrodd stein. Om disse kan fungere optimalt, vi du får opptil 15 KW varme med opptil 80% virkningsgrad fra en peis som før var til liten glede.

 

 

 

 

Resultat fra slik ombygning / rehabilitering.

Bildet er fra peis og kjempefornøyd kunde installert 2021. Denne peisen var lite hyggelig å bruke, da den røykla stua. Det var stadig problem med trekken, enda det var montert inn en eldre åpen innsats.

Denne innsatsen ble fjernet, og deretter har Ebriola montert inn en rentbrennde innsats, Valget ble en Jøtul C-400 Harmony med kasettgitter.

Kunden var en dyktig hjelpemann, som gjorde at kostnaden også ble rimelig. Han kunne nå ved hjelp av bilder fortelle og dokumentere for etterslekten mye om peisen.

Fra et stort utvalg av innsatser, kan Ebriola hjelpe deg med å finne den mest optimale innsatsen også for din peis.

 

 

 

 

 

 

Gamle gruepeiser

 

Har du en gammel og kjær gruepeis som egentlig bare står til “pynt” og tar plass, kan vi gjøre noe med dette. Vi har lang erfaring med slike peiser som har fått nytt liv med en tilpasset innsats, som også erstatter ovnen som ofte står ved siden av peisen.

Våre dyktige leverandører har mange innsatser, og sammen med vår er faring, får vi til det meste.

Dette er ofte et mer omfattende prosjekt, så vi må se på stedet for å vurdere mulighetene.

 

Ønsker du å se på eksempler av det Ebriola har levert og montert?

FOR FLERE EKSEMPLER, SE HER

 

Main Menu