Brannmurplater etter dine mål?

Ebriola kan lage brannmurplater etter dine mål, også ferdigmalt etter ønske. Ta kontakt på 97187181

Har du problemer med trekken i pipa?

Det er mange årsaker til trekkproblem i pipa, Det kan være at pipa får nedslag fra terrenget utenfor, og da er det ofte behov for litt ekstra hjelp for å få ut røyken. Vi har mange løsninger på dette, alt fra svingbare røykhatter til elektriske vifter. Se også om trekkproblem med ovn her

Har du blant annet dårlig trekk i pipen, for kort pipe eller problemer med å fyre i peisen, kan pipehatt eller elektrisk røyksuger fra Blue Chimney være løsningen.Den går på  24 volt strøm, og kan monteres uten bruk av elektriker. Du kan velge mellom fjernkontroll, eller manuell kontroll. Det er innbygd autmatikk som kjører vifta på full hastighet til ovnen brenner godt, og deretter trinnvis nedjustering av hastigheten, Det er også valgfri hastighet. Den er lett å montere. Dette er en vifte også feieren liker.

Vanlig pipehatt kan fungere i noen tilfeller, men en røyksuger fra Blue Chimney eller Exodraft vil alltid fungere. Disse monteres på eksiterende murt pipe eller på stålpipe. Blue Chimney  fåes i 2 ulike størrelser, 265 mm i diameter og 310 mm i diameter. Begge størrelser passer rett ned i en standard stålpipe. 310 versjonen kan også fåes så den passer rett ned i en Ø200 mm stålpipe. Til begge størrelser kan man tilkjøpe en flens så røyksugeren kan passe på en murt skorstein.

Exodraft har forskjellige størrelser og typer ut ifra hvilken pipe du har, hvor mange ildsted som en koblet til pipen, om du enkel- eller dobbelpipe og hvor pipen er plassert over tak og omgivelsene rundt. Se de forskjellige pakkene som er satt sammen og finn en som passer deg. Om du trenger hjelp med å finne riktig pakke, er det bare til å ta kontakt så hjelper vi deg.

Er det et borettslag som skal investere i røyksugere, ta kontakt med oss. Da må vi sette sammen en litt annen pakke, som er ment for borettslag med flere brukere.

  • Elektrisk røyksuger
    ELEKTRISK RØYKSUGERE 7 PRODUKTER
  • Pipehatt
Send oss noen ord, gjerne med bilder av hytta så kan vi prøve å hjelpe deg med å løse utfordringen. post@ebriola.no

Flue- og innsektproblemer

Masta-Kill insektspray 500 m.l.

Etter vinteren er det ofte problemer med at fluene våkner til live etter vinterdvalen. Det kan være en utfordring å få tatt disse med fluepisken.

Da bør du heller kjøpe dette insektmiddelet. Spray litt nederst i ett eller flere vindu, og flueproblemet etter vinterdvalen forsvinner.

Masta-Kill selges hos Ebriola på Torpo, og prisen er kr 425.- for 500 m.m. sprayflaske.

Den er utrolig drøy!  Prøv den på utedoen også.

Økologisk opptenningsull.

Helmin økologisk opptenningsull 32 baller pr boks

Prøv Helmin opptenningsull. Mange er svært begeistret for denne, og gjør opptenning av ovnen til en fornøyelse.

Den koster kr 75 pr boks som inneholder 32 baller. Kjøp 5 bokser, og betal kr 300.-  Les er om opptenning av ovner og peiser her

Har du lyst på en skikkelig eksklusiv ovn

Da kan Heta Scan-Line Tour 30 med hvit keramikk være løsningen.

Dette er en ovn med klassisk stil og moderne forbrennings teknikk som utnytter veden maksimalt. Keramikken kan leveres i 42 farger. Ovnen leveres med 3 forskjellige høyder. Den har også plass til varmelagringstein, og kan derved holde på varmen lengere.

Denne fantastiske ovnen kan om ønskelig  leveres ferdig montert i Hallingdal

Heta Scan-Line Tour 30 med keramikk i fargen 0010 – Brillant WeissTil en pris fra 108.915 til kr 184.610. kan vi levere denne fantastiske ovnen tilpasset dine ønsker om farger. Se mer om denne ovnen her.

Send gjerne noen ord med bilder av hytta, så kan vi vurdere om denne ovnen vil passe. post@ebriola.no

Barnesikring for å forhindre brannskader på varme ovner

Vi kan levere mange typer med barnesikring slik at barna ikke brenner seg på varme glassruter, les mer her

Trenger du hjelp til å skaffe deler til ovnen din

Ebriola er behjelpelig også med dette.

Ta kontakt på mail eller på telefon.  Kontakt oss nå

Main Menu