Vi trenger hjelp til montering av ovner, peiser og piper

Oppdragene står i kø, og vi søker etter mer hjelp til monteringen. Det kan være både som hjelpeperson, eller som selvstendig montør.

Er du interresert i alt som har med vedfyring å gjøre og ønsker jobb, kan vi være interresert i deg, enten som hjelper eller som selvstedig montør. Ønskelig bakgrunn er tømrer eller erfaring fra murerfag. Vi gir opplæring, og setter pris på person som har serviceinnstilling og er nøyaktig.

Arbeidet består i montering av ovner i nye og eldre hus eller hytter, nye stålpiper, rehabilitering av gamle piper med stålrør eller keramiske rør, rehabilitering av eldre peiser, montere takstiger for å nevne litt av våre oppgaver. Arbeidsområdet er stort sett Hallingdal..

Vi trenger også hjelp til organisering, vi har kunder fra LIndesnes til Nordkapp som kjøper ovner, og disse må følges opp. Er du glad i «mange baller i lufta» på en gang, god på data og kanskje i Word-Press for å redigere websider, så kontakt oss.

Send gjerne noen ord på mail til post@ebriola.no

 

Har du problemer med trekken i pipa?

Det er mange årsaker til trekkproblem i pipa, Det kan være at pipa får nedslag fra terrenget utenfor, og da er det ofte behov for litt ekstra hjelp for å få ut røyken. Vi har mange løsninger på dette, alt fra svingbare røykhatter til elektriske vifter.

Har du blant annet dårlig trekk i pipen, for kort pipe eller problemer med å fyre i peisen, kan pipehatt eller elektrisk røyksuger fra Blue Chimney være løsningen.Den går på  24 volt strøm, og kan monteres uten bruk av elektriker. Du kan velge mellom fjernkontroll, eller manuell kontroll. Det er innbygd autmatikk som kjører vifta på full hastighet til ovnen brenner godt, og deretter trinnvis nedjustering av hatigheten, Det er også valgfri hastighet. Den er lett å montere. Dette er en vifte også feieren liker.

Pipehatt kan fungere i noen tilfeller, men en røyksuger fra Blue Chimney eller Exodraft vil alltid fungere. Disse monteres på eksiterende murt pipe eller på stålpipe. Blue Chimney  fåes i 2 ulike størrelser, 265 mm i diameter og 310 mm i diameter. Begge størrelser passer rett ned i en standard stålpipe. 310 versjonen kan også fåes så den passer rett ned i en Ø200 mm stålpipe. Til begge størrelser kan man tilkjøpe en flens så røyksugeren kan passe på en murt skorstein. Exodraft har forskjellige størrelser og typer ut ifra hvilken pipe du har, hvor mange ildsted som en koblet til pipen, om du enkel- eller dobbelpipe og hvor pipen er plassert over tak og omgivelsene rundt. Se de forskjellige pakkene som er satt sammen og finn en som passer deg. Om du trenger hjelp med å finne riktig pakke, er det bare til å ta kontakt så hjelper vi deg.

Er det et borettslag som skal investere i røyksugere, ta kontakt med oss. Da må vi sette sammen en litt annen pakke, som er ment for borettslag med flere brukere.

  • Elektrisk røyksuger

    ELEKTRISK RØYKSUGERE 7 PRODUKTER

  • Pipehatt

Send oss noen ord, gjerne med bilder av hytta så kan vi prøve å hjelpe deg med å løse utfordringen. post@ebriola.no

 

Heta Scan-Line Tour 30 med hvit keramikk.

Har du lyst på en skikkelig eksklusiv ovn og har egnet rom til denne, da bør du se på Heta Scan-Line Tour 30 med hvit keramikk. Vi har nylig solgt en slik, Dette er en ovn med klassisk stil og moderne forbrennings teknikk som utnytter veden maksimalt. Keramikken kan leveres i 42 farger. Ovnen leveres med 3 forskjellige høyder. Den har også plass til varmelagringstein, og kan derved holde på varmen lengere.

Denne fantastiske ovnen kan om ønskelig  leveres ferdig montert i Hallingdal

Heta Scan-Line Tour 30 med keramikk i fargen 0010 – Brillant Weiss

 

Til en pris fra ca 78.000 til ca kr 130.000.-kan vi levere denne fantastiske ovnen tilpasset dine ønsker om farger. Se mer om denne ovnen her.

Send gjerne noen ord med bilder av hytta, så kan vi vurdere om denne ovnen vil passe. post@ebriola.no

Heta Scan-Line Tour 30

 

 

 

Har du problemer med fluer på hytta !

Masta-Kill insektspray 500 m.l.

 

Etter vinteren er det ofte problemer med at fluene våkner til live etter vinterdvalen. Det kan være en utfordring å få tatt disse med fluepisken.

Da bør du heller kjøpe dette insektmiddelet. Spray litt nederst i ett eller flere vindu, og flueproblemet etter vinterdvalen forsvinner.

Masta-Kill selges hos Ebriola på Torpo, og prisen er kr 295.- for 500 m.m. sprayflaske.

Den er utrolig drøy!

Prøv den på utedoen også.

 

 

Økologisk opptenningsull.

Til opptenning av ovner og peiser trenger du følgende hjelpemidler.

Helmin økologisk opptenningsull 32 baller pr boks

 

  • Fyrstikker, opptenningsbriketter, poser eller lignende (ikke bruk brennbare vesker)
  • Opptenningsved (finhogd tørr ved)
  • Ved. (maks 20 % fuktinnhold målt etter tørrvekt.

Prøv Helmin opptenningsull. Mange er svært begeistret for denne, og gjør opptenning av ovnen til en fornøyelse.

Den koster kr 75 pr boks som inneholder 32 baller. Kjøp 5 bokser, og betal kr 300.- 

Vi selger også tørr bjørkeved i sekker.

Les er om opptenning av ovner og peiser her

 

 

 

Main Menu