Utbedring av fundamentering

I FORBINDELSE MED OVNER OG PEISER, ER DET NOEN GANGER FUNDAMENTALE OPPGAVER SOM BØR TAS FØRST.

Slike hytter er det også håp for !

Hytteeier hadde i flere år merket at en del av hytta fikk skjevere og skjevere gulv, dør til soverom måtte stadig høvles av, og det var noe som ikke var bra.

I forbindelse med installasjon av ny ovn, merket montørene skjevheten, og gjorde hytteeier oppmerksom på det, noe han viste alt for godt om. Så etter noe uker var hytta løftet opp til sin opprinnelige høyde og ny grunnmur støpt under den gamle muren. Ebriola tok på seg oppdraget siden de har lang erfaring fra ulike hytter og slike problemer.

Dette er samme hytta etter 2 år, der det nå ikke er synlige merker i terrenget etter prosjektet Dører og alt fungere nå optimalt.

Her var en hytte der langveggen hadde seget ned ca 8 cm, og hytteeier var bekymret for utviklingen. Ebriola ble koblet inn, og hytte ble løftet opp til opprinnelig høyde, ny mur under den gamle, og alt gravd ned på fast grunn. Muren ble markisolert i tillegg.

Ved slike prosjekt, er det naturlig å legge ny drenering, da det ofte ikke er noe i det hele. Denne legges slik at markisolasjonen dekker over med hensyn til frostfare. Tilslutt dekkes det til med jord og såes til som opprinnelig plen / mark.

Det meste av dette gjøres for hånd, da det er vanskelig å komme til med maskinelt utstyr.

Jekker må plasseres etter hvert som det graves, slik at den gamle muren ikke tar skade. Det må benyttes rett antall jekker, alt etter faglige vurderinger.

 

Her er typisk skade i en pipe der telen har løftet grunnmur og pipe ulikt, og derved sprekkdannelser i pipa. Dette er både brannfarilg og lite pent. Dette tilfellet er også rettet opp av Ebriola ved å løfte fundamenter i rett høyde og isolere disse.

Velkommen til oss med dine problemer du også. Ta kontakt, og ta gjerne med foto av hytta, så kan vi ta en prat.

Tilbake til hovedmeny,

TRYKK HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Main Menu