Bilde Morsø 2 b Classic

Bildet viser Morsø 2B Classic

MORSØ

Den nye sorte i over 160 år
– Når du lukker øynene dine i dag og tenker på Morsø, ser du sannsynligvis bildet av en koselig, varm peisovn. Men Morsø begynte et helt annet sted. Da Niels Andreas Christensen (N.A Christensen) startet Morsø Foundry i 1853, var det for produksjon av alle slags produkter, fra stabile vinduer, gravkors og verktøy til kasseroller, gryter og panner.

Kongelig varme
Brennere og kakkelovner kom først senere, rundt århundreskiftet, da Morsø begynte å produsere og tilpassede ovner og ovner til skoler, kirker, jernbaner, departementer og ikke minst til kongelig husholdning. Dette satte Morsø alvorlig på kartet, og i 1915 mottok Morsø den ettertraktede tittelen Purveyor til Royal Court.

En spesielt varm og koselig følelse
På 1950-tallet ble de flislagte komfyrene erstattet av sentralvarme, men dette gjorde bare plass til vedovn, hvor du kan se flammene, og gir en spesiell varm og koselig følelse, og med hvilket komfyren og varmen oppfyller mer enn en funksjon. I dag har Morsø utviklet seg til et globalt designfirma som gir varme og komfort til hjem verden rundt.

Del av mathistorie
I 2015 lanserte Morsø en helt ny serie kjøkkenutstyr som forbedrer opplevelsen både på kjøkkenet og på bordet, og selvfølgelig laget av svart støpejern som alle andre Morsø-produkter. I den sammenhengen er det morsomt å tro at Morsø på en gang også begynte å produsere kasseroller, gryter og panner, mens Copco-modellen S.5 har blitt en designklassiker på høyt nivå og definerer nesten en «kasserolle». I 2012 lanserte Morsø sin første Forno Outdoor Oven, som også er en komfortkilde, utmerket for matlaging og allerede et designikon.

Ebriola kan skaffe mange av disse produktene.

Ebriola kan levere ferdig montert ovn! Du får da gratis frakt og fjerning av gamleovnen, og en fagmessig montering med minimalt støv.

Tilbake til hovedmeny, TRYKK HER

Main Menu