MATLAGING MED VEDOVNER
Din HETA vedovn kan brukes til mer enn bare oppvarming. Lukt av nybakt brød er himmelsk, og med HETAs moderne varmelagringsovner og vedovner med bakerovn, kan du utnytte varmen og nyte godlukten i egen stue. Du kan bake boller, franskbrød og kaker.
Men du kan også steke kylling og biff, lage saltmandler og bake pizza i din bakerovn fra HETA – samtidig med, at du får varmen. En HETA vedovn med bakerovn gir deg uanede muligheter og en unik matopplevelse, som pirrer alle sanser. Merk varmen fra vedovnens store glassrute og se flammene danse. Hør den knitrende lyden av brennende tre, lukt og smak maten. Sansereisen forsterker vedovnens posisjon som rommets midtpunkt.
Nyt duften og varmen på samme tid
Dette er en Heta 1000 med kleberstein og bakerovn.
Heta 1000 varmer ekstra bra med en effekt fra 4 – 14 kw!
Her kan du bake brød, steke pizza, varme mat og mye mer
Dette er en Heta 520B med kleberstein og baker ovn. Den kan sees i vår utstilling på Torpo
Her kan du bake brød, steke pizza, varme mat og mye mer
Dette er en Heta 820B med kleberstein og baker ovn.
Heta Scan-Line 80 XL-B
Dette er en storebror, en Heta 80XL-B med kleberstein og baker ovn. Den er montert inn i eldre hytte i stedet for peis med innsats som er fjernet. Her får den eldre og relativt kalde hytta skikkelig tilførsel av varme, og barna kan våkne til lukten av nystekte rundstykker.
Vedforbruket på denne ovnen er også svært gunstig.
ITALIENSKE KOMFYRER
Ebriola har også Italienske kjøkkenkomfyrer, se mer om disse her
Se ovner i Ebriola sin utstilling.
HETA HAR OGSÅ HAGEGRILLER
TIPI HAGEGRILLER I TRE STØRRELSER, se de hos Ebriola på Torpo
Matoppskrifter fra Heta, LES HER
Tilbake til hovedmeny, TRYKK HER