MATLAGING MED VEDOVNER

Din HETA vedovn kan brukes til mer enn bare oppvarming. Lukt av nybakt brød er himmelsk, og med HETAs moderne varmelagringsovner og vedovner med bakerovn, kan du utnytte varmen og nyte godlukten i egen stue. Du kan bake boller, franskbrød og kaker.

Men du kan også steke kylling og biff, lage saltmandler og bake pizza i din bakerovn fra HETA – samtidig med, at du får varmen. En HETA vedovn med bakerovn gir deg uanede muligheter og en unik matopplevelse, som pirrer alle sanser. Merk varmen fra vedovnens store glassrute og se flammene danse. Hør den knitrende lyden av brennende tre, lukt og smak maten. Sansereisen forsterker vedovnens posisjon som rommets midtpunkt.

Nyt duften og varmen på samme tid

 

Dette er en Heta 1000 med kleberstein og bakerovn.

Heta 1000 varmer ekstra bra med en effekt fra 4 – 14 kw!

Her kan du bake brød, steke pizza, varme mat og mye mer

 

 

 

 

 

 

Dette er en Heta 520B med kleberstein og baker ovn. Den kan sees i vår utstilling på Torpo

Her kan du bake brød, steke pizza, varme mat og mye mer

 

 

 

 

 

 

Dette er en Heta 820B med kleberstein og baker ovn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heta Scan-Line 80 XL-B

Dette er en storebror, en Heta 80XL-B med kleberstein og baker ovn. Den er montert inn i eldre hytte i stedet for peis med innsats som er fjernet. Her får den eldre og relativt kalde hytta skikkelig tilførsel av varme, og barna kan våkne til lukten av nystekte  rundstykker.

Vedforbruket på denne ovnen er også svært gunstig.

 

 

 

ITALIENSKE KOMFYRER

Ebriola har også Italienske kjøkkenkomfyrer, se mer om disse her  
Se ovner i Ebriola sin utstilling.

 

 

 

HETA HAR OGSÅ HAGEGRILLER 

 TIPI HAGEGRILLER I TRE STØRRELSER, se de hos Ebriola på Torpo

 Matoppskrifter fra Heta, LES HER

 

Tilbake til hovedmeny,  TRYKK HER

 

Main Menu

Denne websiden benytter cookies for å gi innhold et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan velge om du ønsker å vise nettstedet med eller uten cookies.