DAVOS_P_HIGH_Environment

Bildet viser Nordpeis Davos høy utgave

NORDPEIS AS

Nordpeis AS har hovedkontor utenfor Drammen. Her betjenes funksjonene design, produkt, marked, salg, logistikk og administrasjon. Nordpeis har gjennom datterselskapet Northstar to egne fabrikker i Polen.

FAKTA OM NORDPEIS

 • Norges største leverandør av peiser. I 2020 kjøpte Nordpeis også opp Dovre sine rettigheter, og står nå for markedsføring og distribusjon av produkter fra Dovre. Noen av de produktene Dovre hadde, er tatt bort.
  Nordpeis har nå en betydelig markedsandel innen ovner og piper.
 • Er en fullsortiments leverandør av vedfyrt varme.
  Design og kvalitet er en av Nordpeis fremste konkurransefordeler.
  Nordpeis jobber hele tiden med å være ledende innen utviklingen av nye peiser og vedovner.
 • Ved å fokusere på design, miljø og brukervennlighet ønsker vi å utvikle markedet videre innenfor fyringsteknologi. Vår overordnede visjon er å skape varme.
  Vi skal bidra med inspirerende løsninger som skaper nye ideer og trender innen vedfyrt varme.

MILJØ

Når du koser deg foran et ildsted fra Nordpeis, kan du gjøre det med god samvittighet. Alle våre peiser og ovner tilfredsstiller noen av verdens strengeste krav til ren forbrenning. Produktene har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt.

Utskifting av gamle ovner har ført til en reduksjon av svevestøv siden kravet om rentbrennende ovner kom. Vedfyring i moderne ildsteder anbefales av miljømyndighetene, av hensyn til global og lokal forurensning. Enkelte kommuner tilbyr økonomisk støtte til utskifting av eldre vedovner. Alle våre ovner og peiser er godkjent av ledende testlaboratorier i Europa, og er rentbrennende. Det betyr at ildstedet har dobbelt forbrenningssystem som omdanner gasser og partikler i røyken til varme

Fordelene med rentbrennende ildsteder

 • 90 % av gassene og partiklene i røyken til varme.
 • Minimale røykutslipp.
 • Mulig å være rentbrennende med en lav, kontinuerlig effekt over lengre tid.
 • Fyrer du riktig kan dette bety en vesentlig reduksjon av vedforbruket.
 • Faren for pipebrann er vesentlig redusert.

Røyken som kommer ut av pipen viser deg om du fyrer riktig

 • Gul-hvit eller svart tyder det på at forbrenningen ikke er fullstendig.
 • Nesten usynlig, bruker du ildstedet ditt riktig.
 • Det er normalt med litt grå-hvit røyk i noen minutter etter hvert ilegg. Dette er vannet i veden som kommer ut som damp.

PRISØKNING FRA 01. 10. 2021

Råvareprisene på stål har siste året hatt kraftig økning på verdensmarkedet. Tross dette, har produsentene av ovner og peiser prøvd å holde prisene så lave som mulig. Nå må Nordpeis  justere prisene.

Vedrørende Ebriola sine produktpriser, så vil disse fortløpende bli justert, og da merket priser pr 01.10.2021.

Ved spørsmål ring 97187181

PRISØKNING FRA 01. 10. 2021

Råvareprisene på stål har siste året hatt kraftig økning på verdensmarkedet. Tross dette, har produsentene av ovner og peiser prøvd å holde prisene så lave som mulig. Nå må Nordpeis justere prisene. Vedrørende Ebriola sine produktpriser, så vil disse fortløpende bli justert, og da merket priser pr 01.10.2021. Ved spørsmål, ring 97187181

Tilbake til hovedmeny, HER

 

Main Menu