EBRIOLA SØKER MEDARBEIDERE

Murer

Har du bakgrunn som murer, gjerne med fagbrev og relevant erfaring, da vil vi gjerne ta en prat med deg. Vi trenger folk til mur- og pussarbeider i forbindelse med rehabilitering av piper og peiser. Fint om du har er er faring fra rehabilitering av piper med stålrør og keramiske rør. Opplæring blir gitt.

Tømrer

Vi søke rette tømrere med for opplæring til montering av våre stålpiper som ofte er i nybygg. Har du bakgrunn som tømrer eller også erfaring fra slike arbeider, har vi bruk for deg. I forbindelse med rehabilitering av piper i særlig eldre hus og hytter, blir det ofte tilstøtende arbeider som går ut på nytt tak og andre tømrerarbeider.

Betongarbeider

I forbindelse med hytter som har dårlig fundamentering der vi løfter opp eksisterende grunnmurer og støper nye fundament under disse til fast grunn, søker vi betongarbeidere, gjerne med fagbrev innen forskaling,

 

Felles for alle stillinger, er at du må være løsningsorientert, ha godt humør, være serviceinnstilt, ha yrkesstolthet og pågangsmot. Du må kunne snakke norsk eller engelsk.

Arbeidssted er i hovedsak Hallingdal, med butikken på Torpo som utgangspunkt.

Bedriften er behjelpelig med å skaffe bosted.

Lønn etter kvalifikasjoner. Gode betingelser til den rette person.

Ansettelse er nå eller s

Send omgående søknad på e-post post@ebriola.no, og legg gjerne ved vitnemål. Ring gjerne for mer opplysning til 97187181

Main Menu