Gode tilbud på isolert pipe

Trenger du fornyelse av pipa på hytta eller i huset, er Hallingdalspipa en rimelig og god løsning. Det er stålpipe i Ø150 sortlakkert og helisolert fra himling og opp av typen Tolmer Vision  som har 25 års materialgaranti. Hallingdalspipa er sammensatt i ei pakke som inneholder de aktuelle pipedelene du vil trenge til  isolert stålpipe i mindre hus og hytter. Hallingdalspipa er tilpasset rom med skråtak. Den har uisolert rør fra ovnen til 30 cm under himling, deretter helisolert rør videre til toppen av pipa, der det avsluttes med pipehatt. Universal takinndekning til takvinkel mellom 16 og 30 grader er inkludert i pakken. (Du kan også som tilleggsutstyr velge firkantet inndekning over tak, tillegg Kr. 2.750) Pipa er aktuell i mange hytter fra 80 tallet som har fått fyringsforbud grunnet mangelfull pipe, da pipene den gangen ikke hadde samme kvalitet som i dag.

Denne «pipepakka» lagerføres av Ebriola på Torpo. Trenger du supplering med flere rør, beslag til andre takvinkler, eller andre modifikasjoner kan vi tilpasse pakka mot tillegg. Total byggehøyde på denne pipa er ca 3 meter (fra topp ovn til topp pipe)  Standard pakke koster kr 12.455 inkl mva hentet Torpo. 

Ebriola kan levere piper i mange andre dimensjoner, farger og tilpasninger. Vi trenger da en del mål og andre opplysninger for å kunne gi tilbud på dette. Kontakt oss, så lager vi et uforpliktende tilbud  etter beregning.  Når du kontakter oss, vil vi sende deg noen spørsmål om en del mål vi trenger til beregningen.

 

 

 

 

Bildet viser en av de mange hyttene som har fått fyringsforbud av branntilsynet grunnet eldre stålpiper som kan være brannfarlige.

Følgende deler er med i leveransen av «Hallingdalspipa»   (Standardpakke)                       

  • 1 tube ovnskitt 350 gram
  • 1 stk uisolert peisrør svart 1 meter Ø150 2 mm
  • 1 stk helisolert element 0,5 meter
  • 2 stk helisolert element 1.0 meter
  • 1 stk takinndekning 5-32 gr Ø 150 universal
  • 1 stk overgang uisolert til helisolert
  • 1 stk toppseksjon med regnhatt Ø 150 helisolert
  • 1 stk styrebeslag Ø 150 standard
  • 1 stk diffusjonssperre epdm Ø 150
  • Krage 16-30 gr. 2 delt for helisolert rør

Hallingdalspipa et godt alternativ, både i pris og leveringstid på slike prosjekt.

For å gi tilbud på piper generelt, så send epost til post@ebriola.no, vedlagt bilder av huset, så får du svar hvilke mål vi trenger for å beregne pipe til deg, og gi deg et uforbindtlig pristilbud. Legg gjerne ved snitt-tegning av hytta eller huset.

Ebriola kan også hjelpe deg med søknad til kommunen. Rehabilitering av piper er søknadspliktige tiltak.

 

Main Menu