Ebriola_Utstilling050220 (17 of 19)

PRAKTISK RÅDGIVNING

Hvilken ovn og pipe bør jeg velge

-For de fleste hus- og hytteeiere er det ikke alltid så lett å velge rett når en kan kanskje for første gang skal velge ovn, ildsted og det som naturlig hører med her. Det er vanskelig å finne ut av en bunke med kataloger hva som passer i min situasjon. Se for øvrig vår veileder her

Vi er her for deg.

-Når du henvender deg til oss enten ved besøk eller på annen måte, vil vi prøve å gi deg de beste rådene som passer for deg. Vi prøver å være objektive, det vil si gi råd sett fra ditt ståsted.

Problemer av bygningsmessig art

Alle som har hus eller hytter vil før eller senere ha spørsmål om problemer de har som er relatert til piper, ildsteder og oppvarming.

Som faghandel, vil Ebriola ha faglig kompetanse til det meste du måtte ha spørsmål om. Det gjelder forskrifter, skader oppstått over tid med setninger i grunnen som har innvirkning på også piper og ildsteder og andre mer bygningsmessige problemer.

Hva koster dette?

Som kunde vil vi prøve hjelpe deg med muntlig rådgivning uten at  det koster deg noe. Om vi derimot må arbeide ut løsninger, foreta befaring, og annet tidkrevende arbeide må vi ha godtgjort dette etter forhåndsavtale med deg som kunde.

Har du en eldre peis du ikke er helt fornøyd med? INFO

Har du problemer med dogg og vann på vinduene på hytta, klikke her

Mange har dette problemet når de kommer til kald hytte og ta den i bruk.

Tilbake til startside, trykk her

Main Menu

Denne websiden benytter cookies for å gi innhold et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan velge om du ønsker å vise nettstedet med eller uten cookies.